Over Mollie


Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen. Wij zorgen ervoor dat je betaling veilig terechtkomt bij het bedrijf. Staat er Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift, of heb je betaald via een van onze betaalmethoden? Dan kun je hier informatie vinden over de transactie en het bedrijf waar het bedrag aan is uitbetaald.

Met de zoekfunctie op deze pagina kun je meer informatie vinden over de transactie die via Mollie of onder vermelding van Stg Mollie Payments gedaan is. Wij verzorgen enkel de betaling, voor vragen over bestellingen, bezorgingen en de transactie kun je contact opnemen met het bedrijf waarnaar is uitbetaald.

https://www.mollie.com/nl/consumers


Wat is PayPal en hoe werkt het?


Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

Online betalen

Om geld naar familie of vrienden over te maken, heeft u alleen het e-mailadres van de ontvanger nodig. Voor extra flexibiliteit kunt u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen en deze via uw PayPal-rekening gebruiken.

Log in op uw rekening op www.paypal.nl of op de mobiele app van PayPal en klik op Geld overmaken en betaalverzoeken. Het enige wat u hoeft te doen is een optie te selecteren en het e-mailadres van de ontvanger en het bedrag in te voeren. Het geld wordt op de rekening van de ontvanger gestort, die het naar zijn of haar bankrekening kan overmaken of voor een online betaling kan gebruiken.

In alle webshops met een PayPal-logo kunt u met PayPal betalen. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

https://www.paypal.com/nl/smarthelp/home


Betaling onder rembours

 

Bij Tas Favourites is ook betaling onder rembours mogelijk.

Wij maken hiervoor gebruik van de betaalservice van post.nl.

 

Meer informatie over de betaalservice is te vinden onder:

 

https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/verzendopties/betaalservice/